office365 - OneOffice
21858
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21858,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Med Office 365 får du det nyeste Office – sammen med OneOffice

Vores pakketilbud på Office 365 omfatter hele Office-pakken plus services i verdensklasse. Alt sammen uden at du behøver at investere i servere!

envelope

Virksomhedsmail: 50 GB postkasser, 99,9 % oppetid, sikkerhedskopiering, delte kalendere, beskyttelse mod spam og malware og adgang fra enhver enhed.

money

Økonomisk garanteret serviceniveauaftale: Få ro i sindet med sikkerheden om, at dine tjenester er tilgængelige med en økonomisk garanteret serviceniveauaftale, der garanterer 99,9 % oppetid.

support

Få en aftale med OneOffice med I prisen: Få ro i sindet med sikkerheden om, at hvis uheldet er ude kan du altid ringe til OneOffice for hjælp og vejledning. OneOffice tilbyder Business Premium med OneOffice Support til en fast månedlig pris. Kontakt OneOffice nu og kom i gang med det samme.

cloudnetwork

Adgang overalt: Få din mail, tidsplan, dit indhold og de effektive Microsoft Office-funktioner, du skal bruge for at arbejde fra Office 365-skyen, stort set overalt, på tværs af enheder.

schield

Forenklet it-administration: Gør dine it-bekymringer mindre med en mindre it-infrastruktur.  Dit indhold er beskyttet og ligger sikkert i skyen med fremragende, brugervenlige administrationsmuligheder, så du bevarer kontrollen.

tools

Teknisk support med OneOffice: Dansk telefonsupport til installations- og implementeringsproblemer samt onlinesvar, vejledninger og hjælp.