Husen Advokater - OneOffice
21575
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21575,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

HUSEN ADVOKATER

”Jeg kender ingen anden it-leverandør, der giver så god service som OneOffice”

”Da vi fusionerede med advokatfirmaet Husen, blev vi, meget mod vores ønske, nødsaget til at opsige vores kontrakt med OneOffice og skifte til den leverandør, som vores nye partnere brugte. Men der gik kun et par måneder, så skiftede vi tilbage igen. For OneOffice leverer en langt bedre service end noget andet it-firma, som jeg har kendskab til.”

Sådan lyder det fra Finn Hasselriis, der er senior partner i advokatfirmaet Husen Advokater med 45 medarbejdere og adresse i Havnegade i København.

Finn Hasselriis var tidligere senior partner i advokatfirmaet Stampe, Haume og Hasselriis, hvor man i over 10 år havde brugt OneOffice som it-partner og havde været særdeles tilfredse med det. Men da man i 2013 fusionerede med Husen Advokater, blev det besluttet, at man fremover skulle bruge Husens faste it-leverandør i stedet for OneOffice. Med en it-aftale der mindede meget om den, man var vant til med OneOffice, hvor løsningen var hosted i et datacenter og hvor alle de fælles applikationer – deriblandt advokatsystemet Advosys og Advo+ – blev driftet, og hvor al service og support og alt hardware blev leveret af Husens it-leverandør.

En dårlig beslutning

Det var en beslutning, som Finn Hasselriis var betænkelig ved, og det varede da heller ikke længe, før den blev gjort om, fortæller han:

”Vi var meget tilfredse med OneOffice som samarbejdspartner på hele it-området, så vi var kede af at afbryde samarbejdet med dem og noget bekymrede over, hvad vi fik i stedet. Og den bekymring var velbegrundet. For der gik ikke mange dage, før vi kunne mærke, at den nye leverandør hverken kunne levere den fulde service eller det sikkerhedsniveau, som vi var vant til, og som er et absolut krav i et advokatfirma med mange fortrolige dokumenter og data. Samtidig med, at deres priser var langt højere end OneOffices.”

Forskellene var så indlysende for alle, at man fik overbevist de nye partnere til at skifte til OneOffice og indstille samarbejdet med den anden it-leverandør. Med en aftale der omfatter levering, support og service på alt hardware og programmer – både i hostingcentret og lokalt hos Husen.

Ingen klager overhovedet

Det var en beslutning, som hurtigt viste sig at være yderst fornuftig, konstaterer Finn Hasselriis:

”OneOffice giver os alle en fantastisk god service, både med hurtig reaktionstid og høj kvalitet, og med en fleksibilitet så man altid føler sig som en højtprioriteret kunde. Så alle brugerne er tilfredse, og jeg har ikke hørt en eneste klage, siden vi skiftede.”

Kontrakten med OneOffice indebærer blandt andet, at OneOffice tager sig af servicen på alt det it-udstyr, der stadig befinder sig i Husens kontorer, såsom printere, almindelige pc’er, bærbare pc’er og også iPads og iPhones, som medarbejderne nu kan bruge som indgang til alle de centralt placerede applikationer. Uanset om de sidder på kontoret eller er hjemme eller ude hos kunderne.

Så konklusionen er klar, siger Finn Hasselriis: ”Vi er nu tilbage, hvor vi var før: Med en it-installation der fungerer upåklageligt på et højt sikkerhedsmæssigt niveau, og hvor leverandøren ikke blot leverer en eminent service og support på hardware og software. Men hvor de også fungerer som vores uundværlige it-strategiske sparringspartner, der altid er klar med gode og velovervejede råd om, hvordan vi skal udbygge vores elektroniske infrastruktur.”

HUSEN Advokater

Husen Advokater har mange års erfaring inden for fast ejendom, lejeret, foreningsret, entrepriseret, forsikrings- og erstatningsret, selskabsret, rådgiveransvar, køb og salg af fast ejendom, Mergers and acquisitions, international skatteret, rådgivning om forhold vedrørende medier og entertainment samt inkasso.

Husen Advokater har 45 medarbejdere.

Centrale programmer:
Advosys, Advo+, Office pakken, Diktafoner.

Adresse:
Havnegade 29, 1058 Kbh. K.

Web:
www.husenadvokater.dk

Telefon:
+45 33 32 26 26

Download Case story